Politika zasebnosti in piškotki

 

Podjetje Lanel d.o.o. želi zagotoviti, da je vaša zasebnost zaščitena in ta pravilnik o zasebnosti se nanaša na to, kako se uporabljajo in ščitijo vse informacije, ki ste jih spletni strani (www.nepremicnine-lanel.net) posredovali z uporabo tega spletnega mesta. Vsi podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni samo v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Le-ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnih informacij in ostalo potrebno komunikacijo. Podatki uporabnikov našega spletnega mesta v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Z obiskovalcem spletne strani bo ponudnik stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če ponudnik temu izrecno ne nasprotuje.

Osebne identifikacijske informacije

Upravitelj spletnega mesta družba Lanel.d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja spletne strani (www.nepremicnine-lanel.net) zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje. Na vaš računalnik lahko spletna stran nepremicnine-lanel.net shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) ter analiza obiskov spletnega mesta.

Upravitelj nepremicnine-lanel.net lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Upravitelj spletnega centra podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Varnost

Da bi preprečili vsakršen nepooblaščen dostop ali razkritje vaših podatkov, so bili izvedeni ustrezni elektronski, fizični in vodstveni postopki za zaščito informacij, ki jih zberemo na spletu, da zagotovimo njihovo varnost.

Osebne identifikacijske podatke bomo zbirali od uporabnikov samo, če nam te podatke prostovoljno predložijo. Uporabniki lahko vedno zavrnejo posredovanje osebnih identifikacijskih podatkov, vendar jim to lahko prepreči, da bi se udejstvovali v nekaterih dejavnostih, povezanih s spletnim mestom.

Neosebni identifikacijski podatki

Neosebne identifikacijske podatke o uporabnikih lahko zbiramo, kadar koli komunicirate z našo spletno stranjo. Neosebni identifikacijski podatki lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika in tehnične podatke o uporabnikih, način povezave z našo spletno stranjo, kot so operacijski sistem in uporabljeni ponudniki internetnih storitev ter druge podobne informacije.

Piškotki spletnega brskalnika

Naša stran lahko uporablja “piškotke” za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uporabniški spletni brskalnik namesti piškotke na svoj trdi disk za namene zapisovanja in včasih sledi informacijam o njih. Uporabnik se lahko odloči, da bo svoj spletni brskalnik nastavil, da zavrne piškotke ali vas opozori na pošiljanje piškotkov. Če to storite, upoštevajte, da nekateri deli strani morda ne bodo pravilno delovali.

Z uporabo te strani označite, da ste sprejeli ta pravilnik na http://www.nepremicnine-lanel.net. Če se ne strinjate s tem pravilnikom, prosimo, ne uporabljajte naše strani. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po objavi sprememb tega pravilnika se šteje za vašo sprejetje teh sprememb.

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, praksi te strani ali vaših odnosih s to spletno stranjo, nas kontaktirajte na: info@lanel.si.